Super oferta “Kuq e Zi”

Me rastin e mbërritjes së sezonit dimëror, VENKONAIR ofron për ju:

1. Oxhakë Kaldaje me ujë dhe ajër,

2. Soba Kaldaje me dru dhe pelet,

3. Soba me pelet dhe ajër.

Cilësia dhe shërbimi është prioriteti ynë!
Nxitoni në Showroomet tona në Tiranë dhe Lezhë për të përfituar nga çmimet ofertë.