SILENT – ASPIRATORE PER BANJO

  • 230V/50HZ
  • Seria me estetike dhe projektimi me modern qe  vjen ne tregun shqiptar ekskluzivisht nga VENKONAIR
  • Montim i lehte
  • Me damper plastik
  • Te disponueshem edhe me ngjyre mat inoks
  • Montim ne mur ose ne tavan
  • Me rezistence mbrojtese termike
  • Me sistem SILENT BLOCK per zhdukjen e vibrimeve te motorit
  • ASPIRATORI ME NIVELIN ME TE ULET TE ZHURMES NE TREG

Karakteristika teknike

Aksesorë shoqërues