SILENT DESIGN

SILENT DESIGN – ASPIRATORE PER BANJO

  • 230V/50HZ
  • Seria me estetike dhe projektimi me modern qe vjen ne tregun
    shqiptar ekskluzivisht nga VENKONAIR
  • Montim i lehte
  • Me damper plastik
  • Te diponueshem me kater shirita (blu,kuq,jeshil dhe te verdhe)
  • Montim ne mur ose ne tavan
  • Me rezistence mbrojtese termike
  • Me sistem  SILENT BLOCK per zhdukjen e vibrimeve te motorit

Karakteristika teknike

Aksesorë shoqërues