DECOR – ASPIRATORE PER BANJO

  • 230V/50HZ
  • Seria me estetike dhe projektimi me modern qe vjen ne tregun shqiptar
    ekskluzivisht nga VENKONAIR
  • Montim i lehte
  • Montim ne mur ose ne tavan
  • Me rezistence mbrojtese termike

Sipas porosise kjo seri prodhohet dhe me motor 12V ose 24V me transformator 220V-12V ose 220V-24V gjithashtu dhe me sensor elektronik.