DECOR DESIGN

ASPIRATOR BANJO – DECOR DESIGN

Seria me e re e aspiratoreve Decor me prurje ajri 80m³/h-230m³/h.

Kjo seri eshte e pajisur me indikator ndezje dhe eshte monofaze.

Karakteristika teknike

Aksesorë shoqërues