ASPIRATORE CILINDRIKE NE LINJE
  • Motor me dy shpejtesi 220V
  • Ekziston mundesia e rregullimit te shpejtesise dhe me rregullator
  • Mbrojtja e motorit eshte IP44 klasi B
  • Me rezistence mbrojtese termike
  • Me konstruksion te forte plastik PVC pervec tipit 1000, 1300, 2000, 4000, 6000 qe jane me konstruksion metalik
  • Kjo seri e vecante e prodhuar per here te pare nga firma me e madhe e produkteve te aspirimit S&P dhe qe tregtohet ne Shqiperi eksluzivisht nga firma VENKONAIR ka nje perdorim te gjere ne fushen e aspirimit ne te gjitha ambjentet si industriale dhe ato shtepiake

 

PERDORIMI: Kjo seri e vecante e prodhuar per here te pare nga firma me e madhe e produkteve te aspirimit S&P dhe qe tregtohet ne Shqiperi eksluzivisht nga firma VENKONAIR ka nje perdorim te gjere ne fushen e aspirimit ne te gjitha ambjentet si industriale dhe ato shtepiake.

MONTIMI: Montimi i aspiratorit TD IN-LINE eshte shume i lehte mjafton te shikoni fotot ne katalog ose ne internet dhe ju mund te arrini me sukses aspirimin e zyres suaj sallonit, dhomes se gjumit, banjos etj

Karakteristika teknike

Aksesorë shoqërues