ASPIRATORE CILINDRIKE NE LINJE. ATY KU QETESIA MBIZOTERON!!!

  • Motor me dy shpejtesi 220V
  • Me izolim te brendshem qe eshte dhe e vecanta e kesaj kategorie
  • Ekziston mundesia e rregullimit te shpejtesise dhe me rregullator
  • Mbrojtja e motorit eshte IP44 klasi B
  • Me rezistence mbrojtese termike
  • Kjo seri e vecante e prodhuar per here te pare nga firma me e madhe e produkteve te aspirimit S&P dhe qe tregtohet ne Shqiperi eksluzivisht nga firma VENKONAIR ka nje perdorim te gjere ne fushen e aspirimit ne te gjitha ambjentet si industriale dhe ato shtepiake

 

PERDORIMI: Kjo seri e vecante e prodhuar per here te pare nga firma me e madhe e produkteve te aspirimit S&P dhe qe tregtohet ne Shqiperi eksluzivisht nga firma VENKONAIR ka nje perdorim te gjere ne fushen e aspirimit ne te gjitha ambjentet si industriale dhe ato shtepiake

MONTIMI: Montimi i aspiratorit TD IN-LINE eshte shume i lehte mjafton te shikoni fotot ne katalog ose ne internet dhe ju mund te arrini me sukses aspirimin e zyres suaj, sallonit, dhomes se gjumit, banjos etj