ASPIRATORE PER MONTIM NE TARRACE

  • Aspirator helikoidal tarrace per terheqje ajri.
  • Konstrukti i tij eshte i perbere prej alumini te rezistueshem ne kushtet atmosferike
  • Me rrjete mbrojtese metalike
  • Me motor 230V-400V IP:65 KLASI F (nga -40°C deri +70°)
  • Rregullimi i shpejtesise me REB-5000W ne aspiratoret monofaze dhe trefazoret me INVERTER
  • Perdoren ne sisteme qendrore ventilimi, gjithashtu ne qendra tregtare, dyqane, salla industriale etj

Karakteristika teknike

Aksesorë shoqërues