ASPIRATORE CENTRIFUGALE PER MONTIM NE TARRACE

  • Aspirator centrifugal tarrace
  • Konstrukti i tij eshte i perbere prej alumini te rezistueshem ne kushte atmosferike
  • Me rrjete mbrojtese metalike dhe helike me kend te kundert
  • Me motor 230V-400V IP65 KLASI F (rezistence te madhe ndaj temperaturave te larta qe arrin deri ne +400°C per 2 ore dhe ne vazhdim deri ne +120°C per tipet 140, 180, 200)
  • Rregullimi i shpejtesise me REB-5000W ne aspiartoret monofaze dhe trefazoret me INVERTER
  • Perdoren ne sisteme qendrore ventilimi, kuzhina profesionale, dyqane, salla industriale. Zgjidhja e vetme per oxhaqet qe nuk percjellin tymin.

KUJDES! Nuk keshillohet nga kompania prodhuese perdorimi i aspiratorit ne oxhaqet e mbyllura prej gize (OXHAK TERMODINAMIK) pasi temperatura e oxhakut mund te arrije mbi 120°C

Karakteristika teknike

Aksesorë shoqërues