SHKEMBYES AJRI PER KURSIM ENERGJIE DHE TEMPERATURE KONSTANTE

  • Shkembyes ajri te cilesise se larte S&P
  • Motor 220V-50HZ IP54 Klasi B me rezistence termike
  • Me izolim M3
  • Kane nje perdorim te gjere sidomos ne ambjente ku niveli  i ulet i zhurmes eshte kerkese kryesore per ventilimin.Avantazhi kryesor i perdorimit te tyre eshte kursimi i energjise. Rekomandohet te montohet sidomos ne banka, shkolla, spitale, sallone, biblioteka, zyra, hotele, bare etj