ASPIRATORE PER MONTIM NE TARRACE

  • Motori i ketij modeli eshte me dy shpejtesi dhe me mbrojtje termike
  • IP44 klasi B
  • Temperatura maksimale e ajrit se ciles i reziston motori eshte +60°C
  • Aspiratori eshte i lyer me boje kundra shiut gje qe ben te mundur montimin e tij ne terren
  • Modelet 500 & 800 kane helike plastike PVC te perforcuar ndersa modelet 1300 & 2000 kane helike metalike
  • Rregullimi i shpejtesise realizohet me celes me dy shpejtesi COM-2 ose me rregullator REB-5000W ne njeren nga dy shpejtesite
  • Kane perdorim shtepiak dhe industrial. Jane te pershtatshem per montim ne terren sidomos per aspirim qendror te banjove ne seri neper pallate ku aspirimi i cdo banjoje ne vecanti eshte i pamundur sepse kane oxhak te perbashket. Te volitshem jane edhe per te ndihmuar ose per aspirim direkt te kuzhinave problematike shtepiake

Karakteristika teknike

Aksesorë shoqërues