ASPIRATORE METALIKE NE LINJE

  • Motor me nje shpejtesi 220V
  • Ekziston mundesia e rregullimit te shpejtesise me rregullator
  • Mbrojtja e motorit eshte IP 44 klasi B
  • Me rezistence mbrojtese termike
  • Me konstrukt te forte metalik
  • Me helike centrifugale
  • Kjo seri ka nje perdorim te gjere si ne ambjente profesionale dhe ato shtepiake