• ASPIRATORE CENTRIFUGALE ME THITHJE TE NJEANSHME ME HELIKE TE DENDUR (SIROKO)
  1400 DHE 2800 RROTULLIME

  • Thithja nga njera ane
  • Me presion te ulet dhe te mesem ajri
  • Me konstruksion te persosur prodhimi
  • I pershtatshem per perdorim ne restorante, hotele, punishte te ndryshme etj
  • Rregullimi i shpejtesise me REB-5000W vetem ne aspiratoret 230V, 1400rpm