• ASPIRATORE CENTRIFUGALE ME THITHJE TE NJEANSHME ME PRESION TE LARTE

    • Thithja nga njera ane
    • Te presionit te larte
    • Me rezistence termike
    • Mbrojtja e motorit eshte IP 44 klasi B
    • Tipi CKB -130 ka mbrojtje IP 55 dhe i perket klasit F