ASPIRATORE AKSIALE ANTIEKSPLOZIV

  • Aspiratore industriale me motor 400V
  • Antieksploziv te tipit EExdllB T5 dhe EExdllC T4
  • Mbrojtja e motorit eshte IP:55
  • Klasi F per temperatura ajri deri ne +135°C
  • Aspiratoret e ketij tipi kane helike prej alumini te derdhur
  • Rregullimi i shpejtesise me inverter 400V
  • Te pershtatshem per kabina elektrike, laboratore kimik, kabina lyerje, depo me lende eksplozive, karburante, ideal per ambjente ku behet rezervimi dhe shperndarja e gazit