ASPIRATORE ME HELIKE TE DENDUR (SIROKO)

  • Seri aspiratoresh me thithje te njeanshme dhe te dyanshme te  presionit te ulet
  • Te lyer ne ngjyre te zeze polisterike kundra  gerryerjes

Karakteristika teknike

Aksesorë shoqërues