ASPIRATORE AKSIALE TE SERISE KOMPAKT

  • Mbrojtja e motorit eshte IP:65 (230/400V-50HZ)
  • Aspiratoret 2-polesh dhe te tipit (HCBT/4-800, HCBT/4-1000 kane mbrojtje IP 55
  • Aspiratoret e serise kompakt i perkasin klasit F
  • Me mbrojtje termike
  • Ju rezistojne temperaturave nga -40C°deri 80C° pervec tipeve HCBT 800 dhe 1000 qe rezistojne deri ne 40C°
  • Rregullimi I shpejtesise behet me rregullator REB 5000W per tipet HCFB 250 deri tek HCFB 630 kur ato jane 220V
  • Rregullimi I shpejtesise tek te gjithe aspiratoret 380V behet me rregullator frekuence INVERTER
  • Perdoren kryesisht ne ambjente industriale si fabrika, punishte, furra, kapanone etj.