Kontakt

Na kontaktoni direkt nëse keni ndonjë pyetje, ose dëshironi informacione të mëtejshme rreth kompanise dhe produkteve tona

Informacione Kontakti

 • Autostrada Lezhe - Tirana
  km 8, Lezhe
 • +355 68 20 42 413
  +355 68 90 90 031
 • +355 02 83 80 015
 • 08.00 - 16.00
09897d9e-de2b-4de9-9a6b-ac1250e9e1e7

Na kontaktoni direkt nëse keni ndonjë pyetje, ose dëshironi informacione të mëtejshme rreth kompanise dhe produkteve tona

Informacione Kontakti

 • Autostrada Tirane - Durres, km 12
  Rr. Dytesore, Berxulle
 • +355 69 70 70 036
  +355 68 20 42 413
 • +355 48 32 63 06
 • 08.00 - 16.00
venkonair Tirana