Kujdesi ndaj Klientit

Njohuri Teknike

Ekipi ynë i punës ka aftësi teknike dhe menaxheriale të larta për të bërë të mundur realizimin e shumë projekteve dhe zgjidhjen e problemeve të ofruara nga klientët. kënaqësia jonë më e madhe është të ndihmojmë profesionistët të zgjedhin produktin më të përshtatshëm në çdo rast.

Magazina

Me më shumë se 3.000 m2 hapësirë magazinimi, duke ofruar me mbi 4000 artikuj. Sistemim modern dhe bashkohor duke shpalosur gamën e gjërë të produkteve që ne i sjellim nga partnerët tanë të shpërndarë në të gjithë botën.

Gama e Produkteve

Kompania jonë ofron një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë – industriale dhe shtëpiake – duke ofruar zgjidhjet më të përshtatshme për çdo nevojë. Ne përmbushim të gjitha kërkesat e legjislacionit dhe udhëzimeve aktuale për ruajtjen dhe mbrojtjen e shendetit, sigurisë dhe mjedisin.

Transporti & Dorezimi

Dërgesat më të shpejta me automjetet tona në të gjithë Shqipërinë.

Servisi & Riparimet

Kompania ofron servis dhe riparim në repartin e riparimit për çdo produkt të shitur nga kompania jonë.

Mbeshtetje

Kompania nuk e ofron instalimin e produkteve por siguron mbështetje të plotë gjatë gjithë kohës.

Financim nga kompania

Kompania mban marrëdhënie të shkëlqyera me klientët e saj, duke siguruar marrëveshje fleksibile të pagesave.

Bashkepunime te Reja

Kompania jonë mirëpret çdo bashkëpunim të ri dhe ndihmon profesionistët e rinj të vendosin të merren me produktet e ventilimit, kondicionimit dhe sistemeve te ngrohjeve dhe ftohjeve.