Historiku

Kompania “VENKONAIR” eshte themeluar ne vitin 2011. Aktiviteti i saj kryesor eshte Prodhim, Import-Eksport, Tregtim i sistemeve te aspirimit, kondicionimit dhe ngrohjes.

Kompania Venkonair ka arritur brenda 7 viteve ne saje te nje pune intensive te renditet si nje nder kompanite lider ne kete sektor. Kjo fale nje sere faktoresh sic jane: gama e gjere e produkteve qe i ofron klientit nje pakete totale aspirimi duke i kursyer kohe dhe vlere monetare, cilesia e produktit, korrektesia qe e karakterizon si kompani, aftesite profesionale te stafit, fleksibiliteti ne sherbim ne varesi te nevojave te klientit.

E gjithe kjo arritje i dedikohet edhe ekskluziviteteve qe kompania ka mbyllur pergjate kesaj kohe me kompanite me prestigjoze te kesaj fushe.

Pa lene menjane ketu fushatat promocionale qe ka ndermarre kompania duke permendur si me te suksesshem pjesmarrjen ne panairin “NDERTIME 2014”.

Objektivi i kompanise eshte zgjerimi i vazhdueshem i aktivitetit te saj duke ruajtur gjithmone standartet e cilesise se produkteve dhe duke permiresuar sherbimin ndaj klientit.

Tashme Venkonair vjen me nje filial te ri ne Autostraden Tiranë–Durrës, Përballë City Park

si mund t'ju ndihmojme?

Na kontaktoni direkt në zyrat e Venkonair në Tiranë ose në Lezhë.

Ofrojme zgjidhje te shpejta dhe ideale per ju!