Kompania

Venkonair eshte afirmuar ne tregun shqiptar si kompania me me sukses në fushen e aspirimit dhe kondicionimit e udhehequr nga nje staf i mirefillte dhe me eksperience shumevjecare ne kete sektor.

Me njohurite teknike dhe inxhinierike, motivimin dhe idete inovatore qe ofron stafi i kompanise eshte ne gjendje te zgjidhe dhe problemet me te komplikuara ne projektimin dhe instalimin e sistemeve te aspirimit, kondicionimit, ngrohjes, akumulimit te lageshtires, filtrimit te ajrit etj.

Kompania Venkonair operon ne Shqiperi me mbeshtetjen ekskluzive te emrave me te njohur ne bote ne sektoret e lartpermendur sic jane:

  1. Soler & Palau
  2. Kaffe SA
  3. Aerogrammi SA
  4. Atritube
  5. AFS
  6. BERTUCCI
  7. IFYIL
  8. CLIMA ACS
  9. MGT FILTERS
  10. Remko
  11. Plymovent

duke ju siguruar keshtu klienteve produktet me cilesore dhe te certifikuara ne baze te standarteve europiane.

Misioni dhe Vizioni

 • Në fokusin tonë primar është maksimizimi I kënaqësisë së klientëve duke identifikuar, studiuar dhe plotësuar nevojat e tyre në mënyrën më të përsosur.
 • Të qënurit koherent në një treg dhe teknologji që ndryshon dhe avancon shumë shpejt.
 • Motivim dhe trajnim i vazhdueshëm i burimeve njerëzore per t`i ofruar kompanisë përkushtim, besueshmëri dhe profesionalizëm.
 • Vëmendja maksimale e aktivitetit të biznesit tonë është ne permiresimin e cilesise se ajrit si një ndër elementët më jetikë të njeriut. Gjë e cila na bën më sensibël dhe miqësor ndaj mjedisit që na rrethon, sepse edhe duke bërë biznes ne japim kontributin tonë në këtë drejtim.

Misioni Yne

VENKONAIR u themelua, u rrit dhe vazhdon te zgjerojë aktivitetin e saj me nje vision te qarte:

Rritjen e tregut duke pasur gjithmonë në qëndër të vëmendjes kërkesat e konsumatorit në mënyrë që këto kërkesa të jenë gjithmonë udhërrefyese në kërkimin e produkteve inovatore dhe risive në sektorin tonë si dhe në përmiresimin permanent të cilesisë dhe shërbimit.

si mund t'ju ndihmojme?

Na kontaktoni direkt në zyrat e Venkonair në Tiranë ose në Lezhë.

Ofrojme zgjidhje te shpejta dhe ideale per ju!