Super Oferta “Kuq e Zi”

Me rastin e mbërritjes së sezonit dimëror, VENKONAIR ofron për ju :

1.Oxhakë Kaldaje me ujë dhe ajër,
2.Soba Kaldaje me dru dhe pelet,
3.Soba me pelet dhe ajër.

Cilësia dhe shërbimi është prioriteti ynë!
Nxitoni në Showroomet tona në Tiranë dhe Lezhë për të përfituar nga çmimet ofertë.
Venkonair Shpk Sisteme Aspirimi, Kondicionimi dhe Ngrohje-Autostrada Lezhe-Tirane km10
Venkonair Tirana– Autostrada Tirane-Durres Rruga Dytesore Perballe “City Park”
email: info@venkonair.com
tel: +355 68 20 424 13
fix: +355 (0) 48326306
fix: +355 (0) 28380015