Na kontaktoni direkt nëse keni ndonjë pyetje, ose dëshironi informacione të mëtejshme rreth kompanise dhe produkteve tona

Informacione Kontakti

 • Autostrada Lezhe - Tirane
  km 10, Lezhe
 • +355 682042413
  +355 689090031
 • 02 8380015
 • 08.00 - 16.00

Na kontaktoni direkt nëse keni ndonjë pyetje, ose dëshironi informacione të mëtejshme rreth kompanise dhe produkteve tona

Informacione Kontakti

 • Autostrada Tirane - Durres, km 12
  Rr.Dytesore, Berxulle
 • +355 69 70 70 036
  +355 68 20 42 413
 • +355 48 32 63 06
 • 08.00 - 16.00
venkonair Tirana