• Shqip
  • English

Kerkim produktesh

Printo
MATERIALE IZOLIMI arrow IZOLUES AKUSTIK
PMTERMOMETER PORTABEL
IZOLUES AKUSTIK
Zmadhim I fotos


IZOLUES AKUSTIK 

 IZOLUES AKUSTIK POLYTHERM LB-45

  • Materiale per izolim akustik te perkryer
  • Prej polietileni
  • Limitet e temperatures se punes jane -20°C deri +90°C
  • Ofrohen ne pllake ose bobine
  • Permasat e pllakes jane 200x100cm
  • Bobina permban 24m²
  • Trashesia e izoluesit eshte nga 5mm deri 25mm
  • Disponohen edhe me vetengjitje dhe alumin


Copyright 2011 - VENKONAIR SH.P.K.
Site created by Konstantinos Gavrinas